Kutyanap a TóPARKban Törökbálinton

Kutyabemutató, kisállat-simogatás és kézműves foglalkozások is színesítik szombaton a családi kutyás napot a TóPARKban Törökbálinton.

A rendezvényre gazdára váró, örökbe fogadható állatokkal érkezik a Vigyél Haza! Alapítvány és a Noé Állatotthon Alapítvány. Az állatbarátok kutyát sétáltathatnak a Vigyél Haza! aktivistáival és kisállatokat is simogathatnak a Noé Állatotthon jóvoltából – közölte a Vigyél Haza! Alapítvány az MTI-vel.
A budapesti Őrmezői Kutyaiskola bemutatójával készül, az iskola által alkalmazott, speciális technikával kiképzett kutyák mutatják meg megszerzett tudásukat játékos formában. A parkban felállított ügyességi pályán bárki kipróbálhatja, hogy teljesít kedvence az ott elhelyezett akadályokon, a legügyesebbeknek ajándék jutalomfalat jár. A délutáni kézműves foglalkozáson az őszi évszakra jellemző természetes anyagokból készíthetnek a gyerekek játékokat, kreatív alkotásokat. A rendezvényre ingyenes a belépés.
Eső esetén másik időpontban, azaz október 16-án, szombaton várják a közönséget

Ajánlott tartalom

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége. Az akciót minden évben március első szombatján tartanák meg azzal a céllal, hogy a közösségi összefogással a lehető legtöbb fát ültessék el.