Kúúúka – Mentöőv a Földnek

Szerinted milyen a legszuperebb kuka? Te mibe gyűjtenéd a szemetet? Hogyan válogatnád szét a hulladékokat? Tervezz kukát és vezess kukásautót! Alkosd meg a világ legszuperebb kukáját, avagy egész kukaszigetét, ahol a papírok és az üvegek külön-, a műanyagot és a fémek együtt gyűjtjük!

Kisiskolások és óvodások számára kiírt pályázatban várjuk kreatív, környezetbarát hulladékgyűjtő ötleteiteket!
Bármilyen technikával dolgozhattok, az alkotásokat kérjük lefotózni és címmel alkotó nevével ellátva kérjük feltölteni a Tudáspróba Facebook oldalára vagy e-mailen elküldeni a sara.rosta@shortcut.hu címre. A nyertes alkotásokat kiállítjuk a Mikulásgyárban, 2011. december 18-án, vasárnap 14 órakor megrendezésre kerülő díjátadón. Gyere el Te is, és korcsolyázz a Mikulás krampuszaival!

 
Fődíj:   Legyél a kukás autó vezetője! Irány a Liget!
Nyeremény:  
10 db dedikált Csukás István- könyv
10 db Da Vinci Learning DVD és szuper ajándékcsomag10 db belépő a Mikulás Fesztiválra, Mikulásfalvára
50 főnek szóló meghívás a Mikulás Gyárba – különleges környezetismert óra, ingyenes koripálya, kakaó, kalács és persze ajándék kifestők

 
Határidő:  2011. december 10-ig várjuk az alkotásokat!
Felfedezésre fel! És ha még többre vágysz, gyere és kövess minket a Facebookon. Érdekességek, hírek és interaktív tartalmak várnak a Tudáspróba és a  Da Vinci Learning – Magyarország  Facebook oldalán.

Ajánlott tartalom

Stílus és funkció – Antikolt térkövek a kerttervezésben

A kertek tervezése során a növények telepítésén van a legfőbb hangsúly, de a térkövek jól átgondolt alkalmazása is számtalan lehetőséget nyújthat. Olyan lehetőségeket rejtenek, amelyekkel megújíthatjuk kerti élettereink megjelenését, és egységes stílusban, új funkciókkal bővíthetjük a környezetet.