Lemezlovasok az árvízkárosultakért

Mindannyian olvassuk a tudósításokat a rendkívüli árvízi helyzetről. Megdöbbentő képeket, romba dőlő családi házakat látunk lassan két hete. A magunk eszközeivel szeretnénk segíteni az ár levonulta utáni újrakezdést és kárelhárítást.

A 1749-es számot felhívva, vagy az erre a számra az “ARVIZ” vagy “ÁRVÍZ” szót szöveges üzenetben küldhetitek el 200 forintot adományozva, amely a Vöröskereszt közreműködésével jut el a kárt szenvedettekhez. Ez a szám mindhárom mobilszolgáltatónál elérhető.
Ez a legegyszerűbb eszköze annak, hogy bármelyikünk támogathassa az árvízkárosultakat. Egyeztettünk több hazai előadóval, kiadóval és klubbal és biztosítottak róla, hogy ők is támogatják hívásaikkal a rászorulókat.
Akik első körben csatlakoztak akciónkhoz:

Médiapartnerek:
Alternativenergia.hu
Soundhead.hu
Tapioregio.hu
NugenFm.hu
Musicforever.hu
Partynews.hu
Partyarcok.hu

Előadók:
Chriss
Moti Brothers
Peet Cale

Klubok:
Club Prince Mende
Várjuk további partnerek jelentkezését, a Facebook oldalunkon.

Ajánlott tartalom

Zöld színnel a fenntarthatóságért és a tudatosabb döntésekért

Egyedi zöld színt vezet be termékein a kulacsokat és Microdrinkeket forgalmazó Waterdrop vállalat. A feltűnő, élénk színnel a vállalat kifejezi elköteleződését a környezetvédelem és fenntarthatóság mellett, és egyben szeretné felhívni a figyelmet a környezettudatosabb életmód fontosságára, és a választás lehetőségére.