Luxus tyúkketrec 220.000 forintért

Ki mondta, hogy egy egyszerű tyúkketrec nem lehet stílusos és modern? A portlandi székhelyű Wright Design Office ketrecei újrahasznosított cédrusfából készülnek, a retro csíkozás pedig bevallása szerint az 50-es évek moteleit idézi, írja az inhabitat.com.

A ketrec teljes egészében elmozdítható. A talaj regenerálódása érdekében az iroda javasolja is a kéthetenkénti áthelyezést, ha van rá lehetőség. A madarakat egy kis kémlelő ablakon keresztül tarthatjuk szemmel, takarításhoz pedig a túloldali, emberi méretű ajtón lehet bemenni. Az időjárás viszontagságaitól tartós fém vagy üveggyapot tetőszerkezet védi a madarakat. A friss vizet egy külső rendszer biztosítja, a cédrusfa etetőt viszont beépítették, hogy távol tartsa a kártevőket. Egy teljesen felszerelt modern ketrec külső vízellátással és oldalajtóval körülbelül 218.000 forintba kerül, plusz 33.000-ért pedig létrás kifutót is illesztenek hozzá. Sőt, 27500 forintért a tervek is eladók, ha valaki kedvet kapott a ketrecépítéshez.

tyúkbirodalom

Ajánlott tartalom

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége. Az akciót minden évben március első szombatján tartanák meg azzal a céllal, hogy a közösségi összefogással a lehető legtöbb fát ültessék el.