Mobiltelefon töltő, táska és napelemek

Gyakran nem könnyű megérteni, hogy mit akar a nő. A Diffus elkészítette a táskát, mely képes kielégíti azon hölgyek vágyait, akik szeretik fitogtatni a stílusérzéküket és a környezetre is gondolnak.

Az elegáns Carryall névre hallgató kézitáska igazi unikumnak számít, ugyanis a napenergiát hasznosító fotovoltatikus cellákat nem rejtették el, hanem díszítő elemként tarkítják a táska oldalát írja a tisztajovo.hu. A 100 darab apró elem elhelyezésében a kézműves munkáiról híres svájci Forster Rohner és az Alexandra Institute segített a Diffusnak. A napelemek összegyűjtik a napenergiát és feltöltik a táska belsejében elhelyezett mobiltelefont. Azonban a környezettudatos kiegészítő tudása nem merül ki ennyiben. A férfiak számára örömhír, hogy a Carryallnak köszönhetően nem kell többet várni a kedvesükre, amíg ő a sötétben előkotorássza a táska mélyén rejtőző rúzst vagy lakáskulcsot. A beépített száloptika a táska belső világításaként funkcionál, mely nyitásra automatikusan felkapcsolódik, lerövidítve a keresgélés folyamatát. Ezentúl a férfiak is szívesebben vesznek táskát ajándékba…


A monokristályos napelemek 2 Watt energiát képesek előállítani, de a napelemek fejlődésének köszönhetően hamarosan nagyobb mennyiségű áramot is képes lesz generálni egy-egy Carryall táska. A praktikus és divatos megjelenésű darabjairól ismert Diffus mindig is a modern technológiákat ötvözte a klasszikus eljárásokkal.

Ajánlott tartalom

Zöld színnel a fenntarthatóságért és a tudatosabb döntésekért

Egyedi zöld színt vezet be termékein a kulacsokat és Microdrinkeket forgalmazó Waterdrop vállalat. A feltűnő, élénk színnel a vállalat kifejezi elköteleződését a környezetvédelem és fenntarthatóság mellett, és egyben szeretné felhívni a figyelmet a környezettudatosabb életmód fontosságára, és a választás lehetőségére.