Napelemet raknál a házra? Ezekkel a cégekkel vigyázz!

Frissítette a Magyar Napelem Napkollektor Szövetség (MNNSZ) a megbízhatatlan és másokra ártalmas vezetőkkel rendelkező cégek listáját.

Az MNNSZ frissítette honlapján a megbízhatatlan és másokra ártalmas vezetőkkel rendelkező cégeket tartalmazó feketelistáját. Az összesítés szerint jelenleg 13 hazai és egy külföldi székhellyel rendelkező vállalkozás található a nem ajánlott cégek, s cégvezetők listáján. A néhol hivatkozott magyarázat szerint akad vállalkozás, amely azért került fel a listára, mert megkárosította a szövetséget, vagy például nem fizette ki a béreket, illetve az alvállalkozókat. De van olyan cégvezető is, aki a Szövetség állítása szerint azon túl, hogy a megvásárolt áruk ellenértékét nem fizette ki, még az általa kibocsájtott és a kezesek által aláírt váltójának sincs semmilyen fedezete, írja a penzcentrum.com.

-

Ajánlott tartalom

Növelni kell az energiahatékonyságot

A magyar gazdaság versenyképességének egyik kulcsa az energiahatékonyság növelése - erről Juhász Edit, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) elnöke beszélt egy konferencián az MTI-nek küldött közlemény szerint.