Sztárokra licitálhatnak a Föld napja alkalmából

Sztárokkal töltendő programokra licitálhatnak vastag pénztárcájú érdeklődők a Christie’s New York-i árverésén, amelyet a Föld napján, április 22-én rendeznek.

Sigourney Weaver például privát vetítésen mutatja be a nagyérdeműnek az Avatar című 3D-s sikerfilmet, amelynek ő az egyik főszereplője. John McEnroe New Yorkban tartana teniszedzést annak, aki a legtöbbet ajánlja, Vera Wang világhírű divattervező pedig 10 ezer dolláros bevásárlást csap New York-i üzletében a győztes ajánlatot tevő licitálóval.

A kínálatban az X-akták Mulder ügynökével, David Duchovnyval elköltött ebéd is szerepel, csakúgy mint egy séta a Central Parkban Candice Bergen színésznővel. A színészek közül Owen Wilson filmstúdióba invitálja vendégét, míg Cameron Diaz az új Shrek-film bemutatójára viszi el az aukción legtöbbet ajánlót.
A Christie’s aukciósház figyelemfelkeltő programjában Leonardo DiCaprio, Harrison Ford, Tobey Maguire, Salma Hayek, Alec Baldwin, Brooke Shields és mások is részt vesznek.
Az árverésen befolyó összeget környezetvédő szervezetek kapják.

Ajánlott tartalom

Ez a világ legzöldebb fesztiválja?

2023-ban június 1. és június 3. között tartották meg a NorthSide Festivalt, amely a világ egyik legfenntarthatóbb kulturális rendezvénye.