„Zöld” hajápoló termékek

Manapság sok piacra dobott sampon tartalmaz olyan nemkívánatos összetevőket, mint a mesterséges illatok, színezők.

Nem csak szervezetünknek nem kedveznek ezek az anyagok, de a csatornán keresztül szennyezik a talajvizet.
Azonban nehéz sikeresnek lenni egyszerre természetes samponokat, balzsamokat gyártva, és nyújtva a már megszokott kozmetikai termékek érzését. A Belegenza hajápolási cég pont ezt csinálja.

A társaságot a texas-i Secret Salons tulajdonosa, Alan G. Eschenburg hozta létre. Úgy döntött, olyan termékeket forgalmaz, amik a bőr és fejbőr ápolására alkalmas természetes összetevőket tartalmazzák. Így jött létre a Belegenza, ami samponok, balzsamok mellett, stílus és bőrápoló készítményekkel is foglalkozik. A márka egyedülálló, mivel összetevői természetesek, és kedvezőbbek a szervezet és a környezet számára.

A hagyományos kozmetikai cikkekben megtalálható kémiai anyagoktól mentesek. A cég a szállítást és csomagolást is környezetbarát módon bonyolítja le. A márka weblapjáról megtudtuk, a GrowOut nevű sampon pozitív hatással van a haj növekedésére, mivel nem tartalmaz erős vegyszereket, amik szó szerint megfullasztják az ember haját. Az egészséges haj nem töredezett és gyorsabban nő. Emellett a GrowOut sampon szép zöld színű, és olyan friss és üde illatot éreztet, amire mesterséges társai nem képesek. A hajon puhán habzik, bár nem annyira, mint a hagyományos áruházakban vásárolt termékékek.

A DraMatic kondicionáló a hajat vitaminokkal és anti-oxidánsokkal varázsolja selymessé, fényessé, egészségessé és kellemes illatúvá.
A készítmények természetes összetétele miatt gyerekek is bátran használhatják. A Belegenza elkötelezett a test és környezet ápolása iránt, ezért egy egész család számára megfelelő törődést és tisztálkodást nyújt.
www.belegenza.com

Ajánlott tartalom

Környezetre nem káros szerekkel takarítják Budapestet

A héten éjszakánként, 23 óra 30 perc és 4 óra 30 perc között folytatódik Budapest tavaszi nagytakarítása a Váralagút, a Lánchíd, a városligeti Zielinski híd és a Szabadság híd megtisztításával - tudatta a BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. az MTI-vel közleményben hétfőn.