Zseniális találmány a közösségi bringaparkokhoz

A dobozunk egy dörzshajtásos motorrendszert tartalmaz. A súlya csupán 3 kg. Egy feltöltéssel 20-30 km-t tehetsz meg. Mivel Amerikában fejlesztik, a teljesítménye 750W-os, így sík úton, gázkaros működtetéssel a 30 km/h-ás tempót is simán viszi. Van rajta USB kimenet, hogy tölthesd a mobilod, meg két erős lámpa, hogy este is tudd használni.

És akkor az igazi csavar a történetben: a kis aktatáskát úgy alakították ki, hogy az Amerikában elterjedt bérelhető bringaparkok egyforma vázakkal rendelkező kerékpárjaira (ezek szerint ott még tudnak szabványos megoldásokban gondolkodni) egy mozdulattal felcsatolható legyen. És akkor képzeld el a szép, új jövőt: nincs kerékpárod, nem kell félned a lopástól, a karbantartási macerától, egyszerűen elmész a hozzád legközelebb eső BUBI állomásra, kitolsz onnan egy biciklit, ráteszed az elektromos hajtásodat, bekerekezel a belvárosi tárgyalás színhelyére, lerakod a bérbringát a másik BUBI állomáson, és elegánsan beslattyogsz a megbeszélésre…

-

-

forrás: hatszel.hu

Ajánlott tartalom

Februárban csaknem kétszer annyian béreltek MOL Bubit, mint egy évvel ezelőtt

A februári jó időjárás miatt csaknem kétszer annyian béreltek MOL Bubit, mint az előző év azonos időszakában - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.