A Frankfurt Motor Show-n bemutattak már néhány elektromos motort, melyek a különleges dizájnjukkal, és a környezetbarát megoldásaikkal hívták fel magukra a figyelmet.

A BMW új elektromos motorja a fiatalokat célozza meg

A Frankfurt Motor Show-n bemutattak már néhány elektromos motort, melyek a különleges dizájnjukkal, és a környezetbarát megoldásaikkal hívták fel magukra a figyelmet.

Most a BMW is beáll a sorba, ugyanis bemutatták a Husqvarna e-go elektromos motor koncepciót a Motor Show-n. Valószínűleg a jövőben ez a gép lesz az egyik legalkalmasabb a városi közlekedésre. A fiatalokat megcélozó motor utcai, cross, és supermoto tulajdonságokkal van felvértezve. A mindössze 80 kilós, áramvonalas designnal és egy elektromos motorral érkezik. A motor biztonságos és zavartalan közlekedést biztosít a technológiai újításoknak hála. Az egyszemélyes elektromos motor az első a fajtájában, és biztos, hogy öröm lesz vele a forgalomban vitézkedni.

Ajánlott tartalom

Gazdára találtak az első elektromos járművek a vállalati pályázaton

Megszülettek az első támogatói döntések a kormány februárban megnyitott programjában. Az eddigi nyertes pályázatok alapján 191 vállalkozás kap több mint 849 millió forint támogatást 218 új elektromos gépkocsi megvásárlásához - tájékoztatta az MTI-t szerdán az Energiaügyi Minisztérium (EM).

Nincs hozzászólás

  1. A természetvédelem a természetvédő technológiák, termékek akkor jönnek létre tömegesen, akkor lesz igazi természetvédelem, ha igazi piacgazdaság, versenygazdaság alakul ki. Ha majd a kis, ill. közepes szereplők dominálnak és nem a nagyok. Jelenleg egy nagyfokú időhúzás történik.
    A többi pedig a vakifed oldalak alatt olvasható. Sajnálom a tehetséges mérnököket, kutatókat, újítókat és a lelkes természetvédőket, akik azt hiszik, a természetvédelem, környezetvédelem önmagában álló probléma.