Az Acquarella körömlakkjai (a formaldehidtől, a toluoltól és a DBP-től, a ftalát dibutiltól) mentes, hanem minden ftaláttól és kémiai oldószertől.

A körömlakk, amely valóban véd

Az Acquarella körömlakkjai (a formaldehidtől, a toluoltól és a DBP-től, a ftalát dibutiltól) mentes, hanem minden ftaláttól és kémiai oldószertől.

Nemrégiben írtunk a mérgező kémiai anyagokról, melyek rendkívüli gyakorisággal találhatóak meg különböző kozmetikumokban. Ráakadtunk egy kevésbé káros szépítőszerre. Az Acquarella körömlakk teljes mértékben vízalapú, nem gyúlékony és mentes a mérgező gázoktól, továbbá hidratálja a körmöt, ezzel megakadályozza a körmök töredezését, hámlását és a gyakori elszíneződést, a sárgulást is, amelyet a hagyományos termékek okoznak.És mindezen felül, az Acquarella körömlakk pár percen belül teljesen megszárad.

Nem szükséges alapozó vagy fedőlakkot sem felvinned – helló, 3 perces manikűr! Nem állhattuk meg, összeállítottuk kedvenceinket: French Kiss, Mahalo, Prissy és Plasma, mind-mind csodaszép színek. A vállalat oldalán több szín közül csemegézhetsz, sőt, meg is rendelheted vadiúj környezet-, és egészségbarát körömlakkodat.

Ajánlott tartalom

Zöld színnel a fenntarthatóságért és a tudatosabb döntésekért

Egyedi zöld színt vezet be termékein a kulacsokat és Microdrinkeket forgalmazó Waterdrop vállalat. A feltűnő, élénk színnel a vállalat kifejezi elköteleződését a környezetvédelem és fenntarthatóság mellett, és egyben szeretné felhívni a figyelmet a környezettudatosabb életmód fontosságára, és a választás lehetőségére.