A világ legdrágább söre: az Antarktisz jegéből

Úgy látszik, határtalan az emberi képzelőerő: ausztrál barátaink gondoltak egyet és az Antarktisz olvadt jegéből készítettek limitált kiadású sört.

Egész pontosan 30 darabot, melyek közül az egyik 1850 dollárért, azaz közel 340 ezer magyar forintért adtak el egy aukción írja a pivo.blog.hu! Az egész felhajtásról egy bizonyos Nail Brewing gyár tehet, melynek egyik embere egy reggel arra ébredt, hogy ő bizony megcsinálja a világ legdrágább sörét. Az egészhez az ihletet a korábban már bemutatott „End of the history” néven elkeresztelt sör adta, ami a világ legerősebb és legdrágább söre címet tartotta. Mint tudjuk, a Brewdog nedűje 55 alk.százalékos és nem szégyellnek elkérni érte üvegenként 140.000 Ft-ot. Ezt kellett valahogy túlszárnyalni a világ túlfelén lévő söriparnak.

Ajánlott tartalom

A GVH figyelmeztette a repohár-forgalmazó Cup Revolutiont

Figyelmeztette és megfelelésre kötelezte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) az egyik legnagyobb hazai repohár-forgalmazó vállalkozást, a Cup Revolution Kft.-t, mert a cég megtévesztő módon kommunikált a poharak, illetve a visszaváltási rendszer környezetre gyakorolt hatásairól a fogyasztók számára - közölte a Gazdasági Versenyhivatal Közszolgálati Kommunikációs Iroda szerdán közleményben az MTI-vel.