Budapestre jön Karim Rashid, a zöld designer

Február elején Budapestre látogat napjaink egyik legnépszerűbb amerikai designere, Karim Rashid. A designer, aki az utóbbi években kétszemélyes pink fürdőkádjával, neonzöld belgrádi gyógyszertárával és a környezetbarát otthon sajátos koncepciójával váltott ki élénk sajtóvisszhangot, február 2-án, szerdán előadást tart a MOME auditóriuában.

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, a Magyar Formatervezési Tanács, a Design Terminál Nonprofit Kft., a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem és a Val Kft. támogatásával, a Gorenje Budapest Kft. és a Design Group Kft. meghívására hazánkba érkező tervező a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) auditóriumában február 2-án, szerdán 16:00 órai kezdettel tart előadást. Emellett a kivételesen gazdag életművel büszkélkedő alkotó több tucat termékéből minitárlatot tekinthetnek meg az érdeklődök a MOME-n február 2. és 5. között.
Karim Rashid alkotói munkája mellett szívesen barangol a zene világában. Ezen szenvedélyéről is tanúbizonyságot tesz budapesti látogatása során, és február 2-án, szerdán, 23:00 órai kezdettel egy DJ show keretében a magyar közönség is együtt partizhat vele az Ötkertben.
Az egyiptomi származású, jelenleg New Yorkban élő Karim Rashid napjaink egyik legfoglalkoztatottabb designere. Sikerének kulcsa a tudatosan és következetesen felépített és a világ minden pontján azonnal beazonosítható image.

A teljes cikk itt olvasható.

Ajánlott tartalom

Zöld színnel a fenntarthatóságért és a tudatosabb döntésekért

Egyedi zöld színt vezet be termékein a kulacsokat és Microdrinkeket forgalmazó Waterdrop vállalat. A feltűnő, élénk színnel a vállalat kifejezi elköteleződését a környezetvédelem és fenntarthatóság mellett, és egyben szeretné felhívni a figyelmet a környezettudatosabb életmód fontosságára, és a választás lehetőségére.