Civil pályázat a Szigetre

A korábbi évekhez hasonlóan két felvezető koncertnap után, idén augusztus 11-én indul be kedvenc fesztiválunk, hogy az öt fesztiválnapon ismét belefeledkezhessünk a a változatos bulihömpölybe.

A rendezvény szervezői idén is pályázatot hirdetnek a civil szervezetek és a civil társadalommal együttműködő közintézmények számára a Szigeten való részvételre, két kategóriában.

A két kategória, amelyben indulni lehet, ugyanaz mint a tavalyi évben. Egyrészt a Civil Sziget helyszínen való megjelenésre, másrészt a fesztivál lebonyolításában való részvételre lehet jelentkezni. A Civil Szigetre olyan programokat várnak, amelyek bemutatják a pályázó szervezet mások számára hasznos tevékenységét és törekszenek a „szigetlakók” aktivizálására, a programokba való bevonására. Ezen a helyszínen 100 szervezet tud majd bemutatkozni. A pályázatot kizárólag elektronikus úton lehet benyújtani, leadásának határideje 2010. március 12. A bírálás eredményét 2010. április 15-ig hozzák nyilvánosságra.
Egyik kategóriában sem pályázhatnak magánszemélyek, profit-érdekelt, illetve politikai szervezetek, szerveződések, zenekarok, előadóművészek.

Részletes információ és a pályázati online űrlap a www.sziget.hu/civilsziget oldalon található.

Ajánlott tartalom

Vonzó célt jelenthetnek a falusi csokos településeken levő házak jövőre

Vonzó lokációnak számíthatnak jövőre az ingatlanpiacon a falusi csokos települések, három gyerek vállalásával akár 46 millió forint vissza nem térítendő támogatást is kaphatnak a családok - közölte az ingatlan.com csütörtökön az MTI-vel.