Épület 110.000 Lego darabból

Mike Doyle művész, egy egész elhagyatott ház sorozatot alkotott már Legoból, melyek egytől egyig szemet gyönyörködtetőek.

Nehéz elhinni, hogy ez a végletekig kidolgozott, romos hatású, “Victorian on Mud Heap” névre hallgató építmény csak fekete, fehér, és szürke Legoból épült. Doyle gondosan kidolgozott, viktoriánus házába még az Addams Family is nyugodtan beköltözhetne. Az épület másfél méter magas, és 1.8 méter hosszú. Doyle úgy számol, hogy körülbelül 110-130 ezer Lego darabból áll. Mindegyik darab úgy lett felhasználva ahogy volt, Doyle nem festette le, nem vágta, és nem formálta át őket. A különbség Doyle alkotásai, és más Legoból készült épületek között az, hogy Doyle nem régi épületek másolatát építette fel, hanem őt a romos házak ihlették. A “Victorian on Mud Heap”-et körülbelül 600 munkaóra alatt építette Doyle, és ez a 3. az elhagyatott házak sorozatában. A rajongók rendelhetnek festményt az alkotásról a következő honlapról.

lego ház

lego

lego

Ajánlott tartalom

Harmadik-negyedik helyet foglaljuk el a dízel és benzin árakkal a környező országhoz képest

Elérhetőek a hazai és régiós üzemanyagár-információk a Magyar Ásványolaj Szövetség (MÁSZ) honlapján, a hazai dízel és benzin ára a harmadik-negyedik helyen van a környező országok között - hívta fel a figyelmet a szervezet pénteken.