Hatékony napelemes szimulátor a Lotus Forma 1-es csapatának

A Trina Solar új napelemes rendszerrel egészítette ki a Lotus Forma 1-es csapatának enstone-i / Oxfordshire/ központjának tetején működő napelemeket. Az új rendszer látja el tiszta napenergiával a csapat új szimulátorát. (Aiolus News)

A telepítés kevesebb, mint két nap alatt történt a Trinamount egyszerű és gyors összeszerelési technikájával, amely feleslegessé teszi a sínek igénybevételét és jelentősen lecsökkenti a rendszerhez szükséges elemek számát. Az összeszerelés ezáltal nemcsak gyors, hanem olcsóbb is a hagyományosnál. A kiegészített napelem rendszer kb. 33 MWh-t ad egy évben és a szimulátor szükségletének csaknem háromnegyed részét fedezi. A szimulátor lehetővé teszi a Lotus csapatnak, hogy megteremtse a kutatás és az optimalizálás reális feltételeit anélkül, hogy szükség lenne egy igazi autóval való kísérletezésre. A Trina Solar Európa és a Lotus már három éve együttműködik és ez az újabb munka ez utóbbit jelentős lépéssel viszi előre a megújuló energiák alkalmazásában.

Ajánlott tartalom

Németh Szilárd: Európában a magyar családok kapták legolcsóbban az áramot és földgázt

A rezsicsökkentésnek köszönhetően 2024 márciusában Európában a magyar családok kapták legolcsóbban a háztartási villamos energiát és földgázt - tette közzé a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos szerdán közösségi oldalán.