Hulladékszállítási szolgáltatást indított a G’ROBY

Az internetes cég ingyenesen elhozza a háztartás szelektíven összegyűjtött papír-, üveg-, fém-, műanyag- és alkálielem hulladékát a házhozszállítás során, majd azt a megfelelő helyre szállítja.

A G’Roby Online Shop számos környezetbarát árucikket – például természetes alapanyagú tisztítószereket, mosószereket -, bio- és natúr-terméket forgalmaz. A kezdeményezés néhány hét alatt nagy népszerűségre tett szert: a G’ROBY futárjai máris több mint négy köbméter műanyag palackot, 2 mázsa papírt és különböző mennyiségű egyéb szelektív hulladékot adtak át az újrahasznosítással foglalkozó FoReGo Magyarország Kft-nek.

A teljes cikk itt olvasható.

Ajánlott tartalom

Kiemelt segítséget kap három vármegye a zöld átálláshoz

A Környezeti és energiahatékonysági operatív program plusz (Kehop plusz) forrásaiból mintegy 110 milliárd forint jut a három leginkább környezetszennyező gazdaságú vármegye zöld átállásának kiemelt támogatására - jelentette be a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium közlekedési, környezeti és energiahatékonysági fejlesztési programok végrehajtásáért felelős helyettes államtitkára kedden Egerben.