KÉNYELMESEN ▪ OTTHONRÓL ▪ SZAKÉRTŐTŐL

Dőljön hátra otthon kedvenc foteljében, és fedezze fel egyszerűen a Wienerberger teljes termékkínálatát!

Nézze meg termékvideóinkat és ismerje meg ajánlott fogyasztói árainkat: shop.wienerberger.hu !

Állítsa össze az Ön számára optimális termékek listáját, helyezze őket a kosarába, és megkapja előajánlatunkat! Válassza „A” energetikai besorolású* Porotherm 30 Klíma okostéglánkat, most akcióban akár 217 Ft/db bruttó ártól**!

Új fejlesztésű okostégláink hőszigetelő képessége 40-50%-kal jobb, mint az ugyanolyan falvastagságban kapható hagyományos, nút-féderes falazóelemeinké.

Építse családi házát korszerű Porotherm okostéglák felhasználásával!

* Az ENERGETIKAI BESOROLÁS tégláinkra bevezetett jelölésünk, amely a vásárló eligazodását segíti tégláink különböző hőszigetelő képessége között. A Porotherm okostéglák hőszigetelő képessége 40-50 %-kal jobb, mint a hagyományos nútféderes tégláinké.

** Ajánlott bruttó fogyasztói ár. Az árak változhatnak, az ajánlott árak megjelenítéséhez keresse fel weboldalunkat! Az akció a készlet erejéig, legkésőbb 2014. augusztus 31-éig, kizárólag a Wienerberger shopban leadott rendelésekre érvényes!

Ajánlott tartalom

A zöldenergia a jövő a gazdaságban, az iparban és a közlekedésben is

A zöldenergia a magyar gazdaság jövője a háztartásokban, a közlekedésben és az iparban egyaránt - mondta a HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. igazgatósági elnöke vasárnap a társaság Facebook-oldalára feltöltött videóban.