2010. jan. 4. - 2010. febr. 15.

Magyar Urbanisztikai Társaság díj pályázatai

2010. jan. 4. – 2010. febr. 15.

Köztér megújítási Nívódíj 2010.

A Magyar Urbanisztikai Társaság és az ICOMOS Magyar Nemzeti Bizottság Egyesület meghirdeti a Köztér megújítási Nívódíj 2010. pályázatot. A Nívódíjat az arra érdemesnek talált megújult közterek nyilvános pályázat ke¬re¬té¬ben nyerhetik el.

8. Európai Településtervezési és Területfejlesztési díj

A Magyar Urbanisztikai Társaság (MUT), mint az Európai Térbeli Tervezők Tanácsának (ECTP-CEU) magyarországi tagszervezete pályázatot hirdet magyar terveknek az ECTP-CEU által meghirdetett Európai Település- és Területi Tervezési díj pályázatára való benevezésére.


Települési HILD JÁNOS-DÍJ 2010 pályázat

A Magyar Urbanisztikai Társaság (MUT) 2010-ben 32. alkalommal adományoz települési Hild János-díjat, a település céltudatos, fenntartható, integrált, stratégiai fejlesztése terén kimagasló eredményeket elért települések önkormányzatának. A díj elnyeréséért a települési önkormányzatok pályázhatnak.

http://www.mut.hu

Ajánlott tartalom

Vonzó célt jelenthetnek a falusi csokos településeken levő házak jövőre

Vonzó lokációnak számíthatnak jövőre az ingatlanpiacon a falusi csokos települések, három gyerek vállalásával akár 46 millió forint vissza nem térítendő támogatást is kaphatnak a családok - közölte az ingatlan.com csütörtökön az MTI-vel.