Lám, lám, Hermione Granger!

Megérkezett Emma Watson új környezetbarát kollekciója

Lám, lám, Hermione Granger!

Korábban beszámoltunk már az ifjú színésznő környezetbarát ruhakollekciójáról. A Harry Potter Hermione-ja korábban dolgozott már a Burberry-vel és a Chanel-lel is, most pedig összeállt a People Tree-vel, és megtervezte környezetbarát kollekcióját. A fiatalos, lendületes kollekció meglehetősen messze áll a makacs Roxfort köpenytől. Szeretettel Emmától elnevezésű kollekciója tele van biopamutból készült pólókkal, fenntartható kötött termékekkel, és újrahasznosított kiegészítőkkel.

Kedvenc boszorkánk, aki egyébként a Brown Egyetem újonca elég magabiztos terveit illetően: „Nincs olyan tervem, hogy tervezővé avanzsálok.” – mondta a Daily Mailnek. –„Azért csinálom, mert igazán érdekel a méltányos kereskedelem és az etikus divat.”
Emma ragaszkodik hozzá, hogy senki se feltételezze, hogy ez ismét csak egy hiábavaló celebprojekt. –„Nem akartam, hogy ez a kollekció csak rólam szóljon.” – közölte Watson. Egy nagyszerű ötlet, amely teremt valamit, különbséget a divat révén.”

Ajánlott tartalom

A vizek sótartalmának növekedése evolúciós változásra kényszeríti a planktonikus szervezeteket

A HUN-REN Ökológiai Kutatóközpont munkatársai folyamatosan vizsgálják, hogy az emberi tevékenység, illetve az emiatt zajló klímaváltozás milyen változást okoz a környezeti feltételekben, és hogyan reagálnak erre az élőlények.