Mozgással töltik a mobilt

Míg a napenergia csak napközben biztosított, míg a szél erősebben fúj éjjel, mint nappal, ipari formatervezők egy teljesen megújuló energiaforrás kikísérletezésén dolgoznak – ez pedig nem más, mint a mozgás.

Mihail Stawsky orosz ipari formatervező előjött egy koncepcióval, melyet Mechanical Mobile-nak nevezett el, és amely két töltési lehetőséget is kínál.
Az érintőképernyős mobiltelefont két változatban tervezték meg. A technológia lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egyszerűen az ujjára, vagy a fogantyúra akassza a telefont, és pörgetéssel töltse azt fel.
Pont, mint ahogy a cowboyok pörgetik pisztolyaikat a western filmekben. Csúcs!
A képen látható modell természetesen prototípus. Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy mikor kezdik el gyártani ezt a mobiltelefont, vagy hogy mennyibe fog az kerülni nekünk. Mi mindenesetre nagyon várjuk, az egyik legjobb megoldás, amit eddig láttunk. Szerinted?

Ajánlott tartalom

Zöld színnel a fenntarthatóságért és a tudatosabb döntésekért

Egyedi zöld színt vezet be termékein a kulacsokat és Microdrinkeket forgalmazó Waterdrop vállalat. A feltűnő, élénk színnel a vállalat kifejezi elköteleződését a környezetvédelem és fenntarthatóság mellett, és egyben szeretné felhívni a figyelmet a környezettudatosabb életmód fontosságára, és a választás lehetőségére.