Ping-pong asztal az ebédlőbe

A Los Angeles-i ruhatervező, James Perse tervezte a limitált szériájú, fényes fekete felületű ping-pong asztalt, mely teljesen új megközelítést ad a játéknak.

A bútordarab váza direkt erre a célra ültetett tömör tikfából készült, melynek érdekessége az, hogy a játszma végeztével a kézzel faragott bútor könnyedén sikkes tárgyaló vagy étkező asztallá alakítható. Mivel az asztal tikfából készült, természetesen vízálló, így mind benti, mind kinti használatra alkalmas. Állítható lábainak köszönhetően könnyedén összecsukható, és arrébb helyezhető, az alkatrészeknek (háló, ütők, és labdák) pedig kialakított helye van a belső fiókban. A bútordarab nemcsak praktikus és elegáns, hanem helytakarékos és előállítása is környezetkímélő. Minden irodába kellene egy ilyen, hogy a sok ülés mellett, félre rakva a laptopokat és a papírmunkát, megmozgassa az ember elgémberedett tagjait.

ping-pong asztal

Ajánlott tartalom

Még nem késő megmenteni a nyugat-antarktiszi jégtakarót egy tanulmány szerint

Egy új kutatás szerint megelőzhető a nyugat-antarktiszi jégtakaró összeomlása a Ross-tenger térségében, ha sikerül betartani a globális üvegházhatású gázkibocsátás korlátozását.