A jövő hajója?

Nem akármilyen hajó fog debütálni nemsokára Amerikában, hiszen ez nem csupán egy szimpla csónak lesz, hanem az aljába beleülve hirtelen egy tengeralattjáró belsejében találjuk magunkat.

Az EGO koncepcióját már évek óta fejlesztik és tökéletesítik, ennek köszönhető az, hogy nemsokára meg is fog jelenni a jármű. A szerkezet egy elektromos hajtású hajó, mely forradalmasítani akarja a vízi közlekedést. Különlegessége, hogy amint megunjuk a felszíni tájat, beülhetünk a hajó süllyesztett törzsébe, mely helyen hatalmas ablakokon át csodálhatjuk a víz alatti világ csodás és rejtélyes sötétségét. Természetesen innen lentről is irányítható a jármű, sőt, mivel autókban megszokott elektromos gázpedálokkal dolgozhatunk, így külön képzés és tanulás nélkül is könnyedén elboldogulhatunk a navigálással, anélkül, hogy a felszíni hajótatra lépnénk. Egy feltöltéssel akár 6-10 órát is haladhatunk, így igen kellemes és hosszú kirándulásokra indulhatunk neki, vélhetően Dubai tengerpartján hamar meg fognak jelenni a EGO-k. Árról egyelőre nincsenek információk, azonban február 17-én bemutatják a gépet a Miami Hajó Kiállításon.

Ajánlott tartalom

Zöld színnel a fenntarthatóságért és a tudatosabb döntésekért

Egyedi zöld színt vezet be termékein a kulacsokat és Microdrinkeket forgalmazó Waterdrop vállalat. A feltűnő, élénk színnel a vállalat kifejezi elköteleződését a környezetvédelem és fenntarthatóság mellett, és egyben szeretné felhívni a figyelmet a környezettudatosabb életmód fontosságára, és a választás lehetőségére.