Lehetséges, hogy a jövő ultramodern hordozható laptopjai úgy néznek ki, mint ez a feltekerhető notebook?

Az összetekerhető laptop inkább tűnik jógaszőnyegnek, mint számítógépnek (+videó)

Lehetséges, hogy a jövő ultramodern hordozható laptopjai úgy néznek ki, mint ez a feltekerhető notebook?

A koncepcióban minimál anyagok érvényesülnek, valamint OLED technológia a képernyőnek.

„A rugalmas kijelző lehetővé teszi egy új fogalom bevezetését a notebook design terepén. Végre túllendülhetünk a hagyományos, könyvformájú laptopokon.
Az OLED-Display technológiának és az érintőképernyőnek köszönhetően a laptop súlya egy mini-notebooké, a 13”-os képernyő könnyen alakítható grafikus táblává, vagy akár monitorrá is. Ez tényleg egy minden az egyben szerkezet.”

Láttunk már néhány rugalmas szerkentyű létrejönni, és ez a helyzet meglehetősen hasonló. Egy kütyü, mely kis csomagban kínál mindent a felhasználóinak (na és persze egy energiatakarékos csomagot, hála az OLED kijelzőnek), mindez a jövőnk része lehet. Nagy kérdés, hogy vajon meddig marad életben ez a készülék, hiszen nem tűnik épp túl könnyen javíthatónak. Ha az élettartama elég hosszú, akkor megvan a lehetőség, hogy egy valóban érdekes zöld szerkentyűvé váljon.

Ajánlott tartalom

Zöld színnel a fenntarthatóságért és a tudatosabb döntésekért

Egyedi zöld színt vezet be termékein a kulacsokat és Microdrinkeket forgalmazó Waterdrop vállalat. A feltűnő, élénk színnel a vállalat kifejezi elköteleződését a környezetvédelem és fenntarthatóság mellett, és egyben szeretné felhívni a figyelmet a környezettudatosabb életmód fontosságára, és a választás lehetőségére.