Az OzoneNetwork, Magyarország vezető közösségi tévéje 2013-ban is díjazta a környezettudatos megoldásokat, projekteket és ötleteket.

Megvannak a 2013-as Ozone Zöld-Díj nyertesei

Az OzoneNetwork, Magyarország vezető közösségi tévéje 2013-ban is díjazta a környezettudatos megoldásokat, projekteket és ötleteket.

November 20.-án a Magyar Fenntarthatósági Csúcson került megrendezésre a 4. Ozone Zöld-Díj díjátadó ünnepség. Összesen 52 nevezés érkezett a 2013-as pályázati felhívásra, ahol a cégek most rekord számban képviseltették magukat. Nagyvállalati kategóriában idén a HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt., KKV kategóriában a KOPINT-DATORG INFORMATIKAI ÉS VAGYONKEZELŐ Kft., civil szervezet kategóriában a Nepomuki Szent János Lovagrend Egyesület, a civilek közül pedig Czibere Zsolt vihette haza a díjat.

Idén először került sor a sajtó díj kiosztására, melynek az atlatszo.hu munkatársai örülhettek.

A győzteseket idén is Prof. Dr. Tóth László elnök és Dr. Fogarassy Csaba főtitkár a Gödöllői Szent István Egyetem Klímatanácsának tagjai választották ki.

Az újságírói díjat, melyet Sáling Gergő az origo.hu főszerkesztője ítélt oda, Pálmai L. Ákos az Origo Televíziós és Webvideó Üzletág vezető-producere adta át. A Szent István Egyetem Klímatanácsának különdíját vehette át a Réthy Fashion Kft., a Folprint Zöldnyomda Kft., a DELAP Kft. és a DEHÖK Hallgatói Környezetvédelmi Bizottság. Az OzoneNetwork tévé az Origo Media Group tagja. Országosan már több mint 1.9 millió háztartásban elérhető.

Ajánlott tartalom

A növényi vírusfertőzésekkel szembeni ellenálló képesség új mechanizmusát tárták fel a HUN-REN ATK kutatói

A növényi vírusfertőzésekkel szembeni ellenálló képesség új mechanizmusát tárták fel egy nemzetközi együttműködés keretében a HUN-REN Agrártudományi Kutatóközpont Növényvédelmi Intézetének (HUN-REN ATK NÖVI) kutatói, akik azt vizsgálták, hogy a 'Columbia' dohány fajhibrid hogyan képes hatásosan ellenállni a vírusfertőzéseknek - tájékoztatta az MTI-t a HUN-REN Magyar Kutatási Hálózat hétfőn.