Modellek a nagyik mellett

Micsoda kombó: szupermodellek, gyapjú, megmentett ritkafajta juh, és kötés. A North Circular egy új on-line, kötöttáruban utazó márka, amely a meleg, puha és kényelmes gyapjú sálakra, sapkákra és kesztyűkre szakosodott.

Szóval, mi a trükk? Nos, a márkát a szuperelegáns angol modell, Lily Cole inspirálta. A gyapjú megmentett juhoktól származik, és pont olyan, mint amilyeneket nagyanyáink kötöttek. Készülj fel egy elegáns télre!

A North Circular olyan megmentett birkák gyapjúját használja, akiket egyébként legyilkoltak volna, mert hímek, elvetéltek, kicsit bénák, kicsik, vagy idősek, esetleg foltosak. Ehelyett ezek az állatok a juhok mennyországában élhetnek. A gyapjút pedig természetes festékekkel színezik.
Izzie Lane tervező állította fel a szentélyt azért, hogy megmentse a juhokat, és a gyapjút felhasználva beindíthassa ruhaiparát.
A darabokat a helyi nagymamák kötik, akiknek saját blogjuk is van.
Minden darabon egy újrahasznosított címke jelzi, addig hány birkát mentettek meg.

Az alkotók az otthoni iparágak támogatásával szeretnék folytatni a termelést az Egyesült Királyságban, hiszen a gyártás minden egyes folyamata helyben zajlik.
A termékek, a minimális csomagolás és a helybéli gyártás támogatják a helyi közösségeket.

Ajánlott tartalom

Péntektől vasárnapig tart a Föld Fesztivál a Budapesti Állatkertben

Péntektől vasárnapig tart a Föld Fesztivál a Budapesti Állatkertben, ahol látványetetésekkel, állatbemutatókkal és állattréningekkel várják a látogatókat.