Pályázat mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztéséhez

Idén ismét lehetőség kínálkozik támogatás elnyerésére a Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztésére irányuló (GOP-2009-2.1.1/A és KMOP-2009-1.2.1/A) pályázattal. A projekt elsődleges célja a növekedési potenciállal rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozások jövedelemtermelő képességének növelése technológiai fejlesztésen, korszerűsítésen keresztül. A pályázat során igényelhető maximális támogatás az elszámolható költségek 50%-a, összege minimum 1 millió Ft, maximum 50 millió Ft lehet. Beadási határidő: 2009. december 31.

A pályázati kiírásra kizárólag a kis- és középvállalkozásokról, fejlődésük támogatásáról szóló, 2004. évi XXXIV. törvény alapján mikro-, kis- vagy középvállalkozásnak minősülő vállalkozásokpályázhatnak, amelyek éves átlagos statisztikai állományi létszáma a pályázat benyújtását megelőző legutolsó lezárt, teljes üzleti évben minimum egy fő volt.

A pályázati kiírás keretében támogatható főtevékenységek:

  1. Technológiai fejlesztést eredményező beruházások
  2. Információs technológia-fejlesztés
  3. Domain név regisztráció és a hozzá tartozó webtárhely egyszeri díja
  4. A domain név regisztrációhoz kapcsolódó honlapkészítés
  5. Minőség-, környezet- és egyéb irányítási, vezetési, hitelesítési rendszerek, szabványok bevezetése és tanúsíttatása 

Ajánlott tartalom

Pályázatot írt ki a Zöld Követ Egyesület környezetvédelmi ötletekre

Pályázatot írt ki környezetvédelmi ötletekre a Zöld Követ Egyesület 18 és 25 év közötti, a felsőoktatásban tanuló diákoknak.