Töltő nélküli iPhone 6?

Várjunk csak egy picit! iPhone 6? Úgy tűnhet, hogy nem tudunk számolni, de belső források és az Apple fanatikusok már azon spekulálnak, hogy mik lehetnek majd az új funkciói a 6. generációs iPhone-nak.

Igen, még azelőtt, hogy megjelent volna az iPhone 5. Nem lennénk meglepődve, hogyha a népszerű induktív töltést (ami elektromágneseket használ, hogy vezeték nélkül tudjon tölteni) beletennék az iPhone 6 funkciói közé. Az eddigi generációknál megfigyelhető volt, hogy egyre vékonyabbak és könnyebbek lettek, valamint jobb kamerával szerelték fel őket. Persze ez még nem minden. A Wall Street Journal szerint „ Az Apple elkezdett kísérletezni új funkciókkal, amik közé tartozik egy új töltési módszer is” . Izgatottak vagyunk, hogy vajon tesznek-e bele környezetbarát fejlesztéseket, például napenergiával, és mozgás alapján történő töltést, vagy esetleg a legzöldebb megoldást, hogy nincs töltő egyáltalán. Kevesebb vezeték, kevesebb hulladékot jelent, szóval kíváncsian várjuk, hogy milyen új technológiával fog előrukkolni az új iPhone.

Ajánlott tartalom

Már 7,5 tonnánál jár a használt mobiltelefonokat visszagyűjtő kampány eredménye

A több mint 5 éve futó "Passzold vissza, Tesó!" kampányban mára 1111 gyűjtőpont részvételével, több mint 7,5 tonnányi használaton kívüli mobiltelefon gyűlt össze - közölte a KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdaságért szerdán az MTI-vel.