Azoknak a világutazóknak, akik képtelenek a túlélésre személyes elektronikai kütyüjük nélkül, most itt van egy környezetbarát megoldás! Hogy mi is ez?

Világjárók figyelem! Konnektor a zsebben!

Azoknak a világutazóknak, akik képtelenek a túlélésre személyes elektronikai kütyüjük nélkül, most itt van egy környezetbarát megoldás! Hogy mi is ez?

Egy olyan találmány, amely minimálisra csökkenti az energiafogyasztást utazás közben. A neve: iGo. Egy Arizoniai székhelyű vállalat fejlesztette ki, amely szó szerint odaviszi ezt a környezetbarát töltőt közvetlenül az utazóhoz – mintha mindenhova konnektort vinnénk magunkkal.
Ez csak egyike azoknak az energiagazdálkodási megoldásnak, amelyet az iGo kínál azoknak a fogyasztóknak, akik az intelligensebb megoldások hívei.

Az iGo, utazás közben a legjobb barátunk lehet, mert akár falra is fel lehet tenni, illetve minden mobiltelefonnal és elektronikus játékgéppel kompatibilis – rendelkezik egy belső akkumulátorral, amely lehetővé tesz az eszközök feltöltését, bárhol és bármikor, konnektorral vagy konnektor nélkül.
Az összes iGo Zöld Technológiával készült termékeket úgy tervezték, hogy érzékeljék, ha egy készülék nincsen használatban. Ebben az esetben rögtön életbe lép a „vámpír energiafogyasztás technológia”, ami abban nyilvánul meg, hogy egyből mentesíti az eszközt mindenféle áramellátás alól. Ez a funkció rengeteg energiát takaríthat meg, ezzel védve a környezetet. Természetesen a töltés újra elindul, amint a töltő érzékeli annak szükségességét.
A környezetbarát és energiahatékony töltési lehetőségekkel lehetővé válik a legkedvesebb eszközeink energiával való ellátása, amivel minimálisra csökkenthetjük a havi energiafogyasztásunkat.

Ajánlott tartalom

Növelni kell az energiahatékonyságot

A magyar gazdaság versenyképességének egyik kulcsa az energiahatékonyság növelése - erről Juhász Edit, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) elnöke beszélt egy konferencián az MTI-nek küldött közlemény szerint.