Ilyen lenne Batman elektromos bringája?

A sötét lovagnak nem sikerült kifogyhatatlan tiszta energiával ellátnia Gothamet legutóbbi filmjében. Talán kisebb lépéssel kellett volna kezdenie, lecserélhette volna a batmobilt erre a hozzá illő biciklire.

A Stealth Electric Bikes Bomber nevű elektromos kerékpárja lopakodásra tökéletesen alkalmas, hiszen teljesen zajmentes. Ráadásul villámgyors is, 4,5 kilowattos teljesítményével akár 80 kilométert is megtesz óránként. A pedálokkal a motornak adhatunk egy kis plusz löketet, ha gyorsabban szeretnénk haladni. A váltó kilenc sebességes, a fékezésről pedig egyedi hidraulikus rendszer gondoskodik. Az elülső villa a legnehezebb tereppel is megbirkózik, könnyen átállítható menet közben is. Az egyedi lítium cellás akkumulátor mindössze 2 óra alatt teljesen újratölthető. A hátsó felfüggesztés is módosítható, így megkímél a bukkanóktól terepen és aszfalton is. A Duro Razorback gumik pedig könnyen alkalmazkodnak minden körülményhez.

bomber

stealth electric bikes

Ajánlott tartalom

A BMW Group tervezőmérnökei bemutatják a Neue Klasse minden érzékszervet átható élményét

A milánói Salone del Mobile dizájnhét keretében a müncheni központú vállalatcsoport reflektorfénybe gurítja a jövő holisztikus vízióját.