Zöld Est – rendszeres Pesti Est-különszám

Az Est Media Group (EMG) 11 jelentős zöld szervezettel közösen rendszeresen megjelenő „zöld” különszámot ad ki 2010. május 20-tól.

Együttműködő partnerek: Energia Klub, Distro, Greenpeace Magyarország, Hulladék Munkaszövetség, Levegő Munkacsoport, Magyar Kerékpárosklub, Magyar Madártani Egyesület, Magyar Természetvédők Szövetsége, Tudatos Vásárlók Egyesülete, Védegylet, WWF Magyarország.

A Pesti Est mellékleteként megjelenő 16 oldalas kiadvány a zöld szervezetek saját anyagait tartalmazza: környezet- és természetvédelemmel kapcsolatos híreket, tippeket, ajánlókat, kampányokat.

A részt vevő szervezetek külön-külön is igen ismertek, népszerűek, idézettek és hivatkozottak, most pedig a Pesti Est mellékleteként megjelenő Zöld Est révén az egyik legnagyobb olvasótáborral rendelkező budapesti újsággal közösen még láthatóbb, hallhatóbb lehet az üzenetük.

A Zöld Estet az Est Media Group szerkeszti és terjeszti, illetve a hirdetési felületeit is értékesíti.

Az első Zöld Est megjelenésének támogatói: a Groupama Garancia Biztosító Zrt. és a FŐTÁV Zrt.

Az EMG vállalati stratégiájának része a fenntartható fejlődés, a környezettudatos működés gyakorlása.

Ezért szinte minden printalapú termékünk környezetbarát papíron készül el, valamint – médiaeszközeink révén – igyekszünk fogyasztóinkat is folyamatosan edukálni, tájékoztatni ezen kérdések fontosságáról.

Ajánlott tartalom

Szemléletformáló projektet indított a tudatos vízfelhasználás érdekében a DRV Zrt.

Vízbázisvédelem és tudatos vízfelhasználás a klímaváltozás korában címmel, a szemléletformálás érdekében indított projektet a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. (DRV Zrt.) 149,973 millió forintos, vissza nem térítendő európai uniós támogatással, a projekt részeként Vizek háza néven élménypark, bemutatóterem és tanösvény is létesül Siófok-Törekiben - közölte a DRV Zrt. szerdán az MTI-vel.